Procesoptimalisatie

Wij brengen alle processen duidelijk en nauwkeurig in kaart

Procesoptimalisatie doormiddel van gedegen onderzoek

Optimalisatie van processen

Energy2Save is gespecialiseerd in procesoptimalisatie

Procesoptimalisatie kan alleen plaats vinden als het proces volledig duidelijk is, en dan niet alleen wat er in gaat en uitkomt maar ook hoe de onderlinge deel processen werken.

In heel veel gevallen zijn de processen uitgegroeid tot wat ze nu zijn, waarbij de reis er naar toe er voor gezorgd heeft dat de ballast in het proces enorm is toegenomen. Als men begrijpt waarom diverse zaken zo zijn opgelost kan men ook kijken naar de oorsprong van het proces en bepalen of daar meer te sturen valt zodat een heleboel additionele zaken niet nodig zijn. Wij zien dat op deze wijze van benaderen er veel efficiënter gewerkt kan worden (denk aan 30 -50 % verbetering).

Gedegen onderzoek

Om processen te optimaliseren is dus een gedegen onderzoek nodig en moeten de diverse aspecten van het proces duidelijk en nauwkeurig in kaart gebracht worden. Hiervoor heeft E2S het zogenaamde Zero Energy Loss systeem opgezet wat ervoor zorgt dat er niets wordt vergeten, maar ook dat er maximaal gebruik gemaakt wordt van de aanwezige kennis en ervaring.

Zero Energy Loss methode

De stappen in het Zero Energy Loss systeem zijn helder en voor U als belangrijkste partner goed te overzien. U bepaald de stapgrote en de voortgang.

Uw proces is ons belang

Procesoptimalisatie advies nodig? Wij helpen u graag verder